Vrienden

Hoe kun je je aansluiten bij de Stichting Vrienden van de Ernemse Optog?

De carnavalsoptocht willen we graag met zoveel mogelijk mensen organiseren. Je aansluiten bij de Stichting Vrienden van de Ernemse Optog betekent dat je ons initiatief wilt ondersteunen door een rol of taak op te pakken in voorbereiding van of tijdens de carnavalsoptocht en/of natuurlijk met een donatie.
Een optocht organiseren kost immers geld. De stichting werkt met een begroting van ongeveer €20.000. De opbrengsten moeten komen uit subsidies, giften, bijdragen en sponsoring.
Voor subsidies en giften benaderen wij uiteraard gemeenten, provincie en andere subsidieverstrekkers. Maar om de begroting rond te krijgen doen we ook graag een beroep op jou. Samen met jouw bijdrage kunnen wij onze ambitie de komende jaren waar maken: een kwalitatieve optocht voor en door Arnhemmers en de regio.

Hoe kan ik financieel bijdragen?

  1. Vriend van de Ernemse Optog: voor €11,- per jaar ben je al Vriend van de Ernemse Optog en steun je de optocht. Ons doel is om 1111 ‘vrienden te maken’ voor nu en de komende jaren.
  2. Club van 111 van de Ernemse Optog: wil je onze vriendschap jaarlijks bekronen met een unieke Optog-onderscheiding? Door ons te ondersteunen met €111,- euro krijg je twee unieke Optog-onderscheidingen uitgereikt, leuk voor het Prinsenpaar of de Vorst.
  3. Sponsor van de Ernemse Optog: liever de vriendschap met naam en toenaam kenbaar maken aan alle toeschouwers tijdens de Carnavalsoptocht, ook dat kan! Als individu, vriendengroep of bedrijf kun je sponsor worden. Voor €1111,- krijg je naast een officieel sponsorcertificaat, naamsvermelding in de optocht en krijg je toegang in de Optog tot de sponsorwagen. Wij zijn op zoek naar minstens 11 sponsoren.
  4. Optog-onderscheiding: alleen een Optog-onderscheiding aanschaffen is ook mogelijk, zolang de voorraad strekt. De kosten hiervan bedragen €55,-.

Ik wil me aanmelden als vrijwilliger en een rol op me nemen in voorbereiding op of tijdens de optocht

Vele handen maken licht werk, fijn dat je wilt ondersteunen bij de organisatie van de Optog. Via onderstaande knop kun je je aanmelden als vrijwilliger en aangeven waarvoor wij je kunnen benaderen. Bij voorbaat dank voor je hulp!